АСФАЛТИРАЊЕ У НАСЕЉУ БЕЛАРИЦЕ И ПЛАВИ ХОРИЗОНТ

20. април 2016.

 
Председник Привременог органа Градске општине Земун Дејан Матић, обишао је 20. априла са сарадницима радове на асфалтирању 51. Нове улице у насељу Беларице у Батајници.
 
У насељу Беларица у претходном периоду завршени су радови на асфалтирању сета улица, и то 61. и 62. Улице, продужетку Беларичке улице од 61. до 63, као и 51. Улице (I део), у укупној дужини од преко 1000 метара. Такође, завршени су и радови на насипању 63. Улице струганим асфалтом у дужини од 400 метара, као и дела између 59. и 60. Улице у дужини од 280 метара.
 
На другим локацијама у насељу Батајница рециклираним асфалтом насуте су и улице Аеродромска, Белегишка (I и II други део), Др Бранислава Баришића (XI део), Младих горана, Николе Демоње, део Новосадске улице, Шангајска (III и VI део), Велике међе и 27. нова, као и сет Улица Војводе Новака.
 
„На иницијативу Градске општине Земун, у сарадњи са Дирекцијом за путеве Секретаријата за саобраћај, настављају се активности на подизању квалитета путне инфраструктуре у насељу Батајница. Оно што је обећано грађанима то сада и испуњавамо, обезбеђујемо оптималне услове за живот. Идеја руководства Општине Земун јесте да се у наредне три до четири године, спроводећи план који је припремила Општина Земун и јединствену политику Града Београда и градских општина, асфалтирају готово све улице на територији општине Земун, и то првенствено у приградским насељима“, изјавио је Матић.
 
Председник Привременог органа Дејан Матић обишао је и радове на асфалтирању Улице Рајка Лешјанина у насељу Плави Хоризонт, где је Општина уважила захтев наше суграђанке и омогућила не само станарима ове улице, већ и њиховим комшијама и пријатељима лакши приступ и кретање овом улицом.
 
„Асфалтирање ове улице нам је потврда да уједињени можемо све и да не постоје препреке које не можемо уклонити. Солидарност је основа на којој градимо будућност Србије“, истакао је Матић.
 
насловна
 
радови 1
 
радови 2
 
радови 3
 
радови 4
 
радови 5