АСФАЛТИРАЊЕ ПУТА БУСИЈЕ НОВА ПАЗОВА

06. октобар 2015.

 
На иницијативу општине Земун у току су завршни радови на асфалтирању пута од насеља Бусије до Нове Пазове, који повезује општину Земун и општину Стара Пазова.
 
”Одржали смо обећање дато становницима Бусија, и ево већ сутра овај пут повезаће две општине и грађанима омогућити бржу комуникацију, лакши пут до посла, школе, рођака. Прошле године смо реконструкцијом Крњешевачке улице у насељу Угриновци такође повезали Земун са Старом Пазовом. Још једном смо показали да бринемо о потребама грађана, јер нам је равномеран развој свих делова Земуна опредељење којим се руководимо”, изјавио је председник општине Земун Дејан Матић.
 
По речима директора Дирекције за изградњу Стара Пазова Недељка Ковачевића ова саобраћајна комуникација је од виталног значаја за грађане Нове Пазове. Општина Стара Пазова ће реконструисати деоницу на својој територији како би овај путни правац задовољио све инфраструктурне стандарде.
 
Грађани које смо затекли на терену нису крили задовољство, јер је нарочито у зимском периоду овај пут за њих био непроходан.
 
Радовима су присуствовали заменик председника општине Земун Дамир Ковачевић, чланови Већа Гаврило Ковачевић и Станислав Кулачин.
 
Стратегија развоја Земуна односи се на сарадњу и повезивање са другим општинама, а изградња путне инфраструктуре је окосница развоја привреде, привлачења инвеститора и отварања нових радних места.
 
????????????????????????????????????
 
????????????????????????????????????
 
????????????????????????????????????
 
????????????????????????????????????
 
????????????????????????????????????