АСФАЛТИРАНЕ УЛИЦЕ У НАСЕЉУ ВОЈНИ ПУТ

22. новембар 2019.

 

 

Председник Градске општине Земун Дејан Матић 22. новембра обишао је радове на асфалтирању улица комплекса насеља Војни пут код бројева 600, 603 и 500 од укупно десет улица колико је предвиђено планом у овом насељу и Алтини.

”Наставља са спровођењем политике равномерног развоја свих делова општине Земун. Трудимо се да у Земуну више нема неасфалтираних улица. Са завршетком ових радова близу смо реализације тог циља. С обзиром на то да се сада прави буџет за наредну годину, определићемо средства за насипање и асфалтирање улица. Поред ових радова завршили смо насипање улица у насељу Грмовац, а приводе се крају радови на асфалтирању тротоара у Земун Пољу, Батајници, Алтини, Угриновцима и у централним деловима наше општине. Акценат смо ставили и на сређивање школа и вртића, зелених површина, спортских терена, дечијих игралишта. У складу са политиком Владе Републике Србије и усклађивањем општинских статута са Статутом Града Београда по први пут смо у прилици да уредимо и унутарблоковске површине у Старом градском језгру”, рекао је Матић, уз напомену да Градска општина Земун непрекидно ослушкује потребе грађана, улаже велике напоре и непрекидно иницира инфраструктурне радове, како у центру Земуна, тако и у ободним насељима.

Грађани који живе у овом насељу, у улицама које су асфалтиране, нису крили задовољство што су се и они придружили својим комшијама чије су улице недавно асфалтиране.