АКЦИЈИ ПОДЕЛЕ АУТОСЕДИШТА ПРИДРУЖИО СЕ И ”ХУНДАИ”

15. октобар 2018.

У организацији Градске општине Земун 12. октобра земунским породиљама је уз предавање о значају употребе заштитних система и демонстрацију њихове правилне употребе, подељено нових сто аутоседишта. Активности Савета за безбедност саобраћаја на путевима општине Земун подржала је и компанија ”Хундаи”, најављујући плодну и дугу сарадњу и партнерство у циљу побољшања безбедности најмлађих учесника у саобраћају.

 

Поздрављајући присутне председник Скупштине Градске општине Земун и председник општинског Савета за безбедност саобраћаја на путевима Ненад Врањевац подсетио је на бројне активности Савета на пољу безбедности у саобраћају.

 

”У овој години смо поделили 300 аутоседишта за најмлађе, настојећи да на тај начин подигнемо ниво безбедности свих учесника у саобраћају, а посебно деце. Изузетно нас радује што су наш рад препознале и подржале друштвено одговорне компаније, те смо у могућности да повећамо обухват својих акција”, истакао је Врањевац.

 

Компанија ”Хундаи” донирала је четири аутоседишта земунским породиљама.

 

”Ово је наша прва сарадња са Саветом за безбедност саобраћаја на путевима општине Земун и надамо се само почетак дугог и успешнопг партнерства у превенцији незгода на путевима”, изјавила је директорка маркетинга и комуникација компаније ”Хундаи” у Србији Анђелка Брзуља.

 

Теоријску обуку о правилној употреби аутоседишта и практични приказ правилног постављања аутоседишта у возило и правилно везивање појасева аутоседишта на паркингу Градске општина Земун одржали су активисти Удружења ”Родитељ” Марија Кончар и Јелена Билић, после чега је Ненад Врањевац уручио нових сто аутоседишта земунским породиљама.