РАДОВИ НА КОЛОВОЗУ У УЛИЦИ МАТРОЗОВА

29. јул 2024.

У склопу радова на реконструкцији коловоза које изводи ЈКП ”Београд-пут” у Матрозовој улици у Батајници почели су припремни радови који подразумевају стругање, а касније и постављање нове асфалтне површине.

 

Током извођења радова на редовном одржавању окретнице ”Батајница (Железничка станица)” у улици Матрозова, до краја јула, доћи ће до промена у раду линија јавног превоза.

 

Радови подразумевају потпуно затварање окретнице за саобраћај јавног превоза.

 

Возила са линије бр. 73 у смеру ка терминусу ”Батајница (Железничка станица)” ће саобраћати улицама Мајора Зорана Радосављевића, Браће Савић, Краља Радослава, Војводе Николе Стањевића и Матрозова. У смеру ка Новом Београду ће саобраћати улицама Матрозова, Царице Јелене, Мајора Зорана Радосављевића, Батајнички друм и даље редовном трасом.

 

Возила са линије бр. 702  у смеру ка терминусу ”Батајница (Железничка станица)” ће саобраћати улицама Нова 47, Пуковника Миленка Павловића, Мајора Зорана Радосављевића, Браће Савић, Краља Радослава, Војводе Николе Стањевића и Матрозова. У смеру ка Бусијама ће саобраћати улицама Матрозова, Царице Јелене, Пуковника Миленка Павловића и даље редовном трасом.

 

Возила са линије бр. 703 у смеру ка терминусу ”Кеј ослобођења” ће саобраћати улицама Нова 47, Пуковника Миленка Павловића, Мајора Зорана Радосављевића, Батајнички друм и даље редовно. У смеру ка Угриновцима ће саобраћати редовном трасом (поред окретнице ”Батајница (Железничка станица)”.

 

Возила ће на измењеном делу трасе користити сва постојећа стајалишта ЈЛПП-а, као и новоуспостављена привремена стајалишта у улици Браће Савић на позицији која се налази око 50 метара после зоне раскрснице са Улицом мајора Зорана Радосављевића, гледано у смеру ка улици Краља Радослава и у улици Матрозова која се налази испред кућног броја 25, односно 50 метара после зоне раскрснице са улицом Војводе Николе Стањевића.