КАРТА ВИШЕ ЗА ЛЕТО НА ГАРДОШУ

19. август 2024.

Традиционална манифестација Лето на Гардошу у организацији Туристичке организације ГО Земун и ове године пружа квалитетан и разноврстан уметнички програм, који траје до 31. августа. 

 

Судећи по унапред продатим картама уз помоћ сајта ”Тикет”, ова стална манифестација из области културе Градске општине Земун побудила је велико интересовање публике.

 

Овогодишњa манифестација код Миленијумске куле припреманa је са једним циљем – да се проведете и опустите уз квалитетан култруно-уметнички програм.

 

Глумац Немања Јаничић, који је пружио велики допринос у овогодишњој организацији програма, каже да је 23 године  ”Лета на Гардошу”  озбиљан стаж за једну културну манифестацију и да интересовање које постоји за овакве садржаје показује да је потребно организовати још оваквих манифестација.  

 

Каква је ”гардошка публика” питали смо Банета Крстића, фронтмена популарног новосадског ансамбла Гарави сокак, који ове године слави 35 година постојања и две деценије наступа у Земуну.

 

”Овде се увек направи нешто што је неухватљиво, што има везе са сценом под отвореним небом, са Дунавом који се одавде лепо види, са калдрмом којом се долази на концерт,  прелепом кулом и публиком са којом се са задовољством дружимо све ове године”, рекао је Крстић.

 

Недеља и понедељак су резервисани за дечје представе, док старији гледаоци имају прилику да петком и суботом уживају у разноврсним позоришним формама и  концертима.