ЈУМ У БАТАЈНИЦИ – СВЕ НА ЈЕДНОМ МЕСТУ

14. септембар 2022.

У Батајници на адреси Пуковника Миленка Павловића 3а, у оквиру ЈУМ – Јединствено управно место, грађани на једном месту могу да заврше одређене административне послове. Отворени су шалтери озакоњења, писарнице, Матичне службе, Националне службе за запошљавање и ”Поште”, са услугом пријема, испоруке и доставе пошиљки, као и новчаног пословања, и  ускоро ће бити отворен шалтер Пореске управе.

Радно време је од понедељка до петка, од 7.30 до 15.30 часова, а шалтери ”Поште” раде од 8 до 19 часова, а суботом до 14 часова.

Заменик председника Општине Жарко Дроњак обишао је Јединствено управно место, и том приликом рекао да је суштина програма и отварања ЈУМ да грађани имају на располагању у својој близини исти квалитет услуга, и да на једном месту могу да брзо и ефикасно заврше све административне послове.

Градска општина Земун реализовала је овај пројекат у сарадњи са Министарством државне управе у оквиру програма ”Подршка приликом успостављања јединственог управног места јединицама локалне самоуправе и градским општинама”.