ЈОШ ЈЕДНА АСФАЛТИРАНА УЛИЦА У БАТАЈНИЦИ

15. јун 2020.

 

 

 

 

Председник Градске општине Земун Дејан Матић обишао је 15. јуна завршне радове на изградњи и асфалтирању пута у дужини од 300 метара који ће спајати Батајнички друм са сплетом улица у насељу Беларице.

 

”Полако остварујемо циљ који смо ставили пред себе, а то је да нема улице у Земуну без асфалта. Близу 350 улица које смо евидентирали на територији наше општине добиће нови изглед, јер грађани Земуна и Батајнице то свакако заслужују. Пратећи стратегију равномерног развоја Општине и ослушкујући потребе грађана, Градска општина Земун улаже велике напоре и непрекидно иницира инфраструктурне радове, од обнове улица, како у центру Земуна, тако и у ободним насељима, преко радова на уређењу паркова и игралишта, до постављања јавне расвете. У току су радови на изградњи Батајничке петље, која је део обилазнице око Београда и свакако ће грађане Батајнице повезати са другим деловима града. Очекује нас и први прикључак на недавно завршену канализацију у дужини од близу шест километара, која је урађена у сарадњи са Градом Београдом”, рекао је председник Матић, и најавио да ће за који дан свечано бити отворен адаптирани простор Културног центра Батајнице.

 

Грађани овог насеља нису крили задовољство што је Градска општина Земун укључена у решавање свих комуналних проблема овог земунског насеља.