ЈАВНИ ПОЗИВ ПРИВРЕДНИЦИМА ЗА СУБВЕНЦИОНИСАНУ ДИГИТАЛИЗАЦИЈУ ПОСЛОВАЊА

23. септембар 2021.

Центар за дигиталну трасформацију је у сарадњи са Министарством привреде Републике Србије објавио Јавни позив за ”Програме подршке дигиталној трансформацији за микро, мала и средња предузећа 2021”.

Сертификовани консултанти за дигиталну трансформацију спремни су да изабране привредне субјекте који запошљавају од пет до 249 радника опреме и обуче за рад савременим дигиталним алатима, што ће у условима пословања које је наметнула пандемија ковида 19 подићи конкурентност предузећа унапређењем пословних процеса и модела, производне понуде и услуга.

При томе, Центар ће бесповратно субвенционисати улагања предузећа за набавку одговарајућих програма и опреме сумом до 6.000 евра.

Дигитална трасформација ће унапредити комуникацију са купцима и добављачима,  омогућити ефикасније планирање финасирања, дигиталног маркетинга, промотивних активности, и, у крајњем, профитабилности.

Компаније се за Програм пријављују попуњавањем упитника Дигиталне конкурентности на сајту Центра за дигиталну трансформацију, путем линка https://cdt.org.rs/index.php/upitnik-za-firme/

Јавни позив није ограничен временски, већ расположивим буџетом за реализацију Програма.

Више информација на сајту Центра за дигиталну траснформацију  https://www.cdt.org.rs/.