ЧЕТВРТИ САЈАМ ЗАПОШЉАВАЊА

02. децембар 2013.

У Земуну је одржан Четврти сајам запошљавања који је окупио око 20 послодаваца, а у понуди је било око стотинак радних места.

Послодавци су тражили куваре, конобаре, кројаче, магационере, возаче, комерцијалисте, графичке дизајнере, социјалне раднике, књиговође, инжењере,  преводиоце…

Многи су у Земуну по први пут тражили посао и добили стручне савете како да напишу квалитетну радну биографију, док су други који имају радно искуство аплицирали за послове где се и тражило искуство и стечене лиценце.

Утисци и послодаваца, заинтересованих посетилаца, организатора општине Земун и Националне службе за запошљавање су позитивни и може се рећи да је сајам у Земуну испунио очекивања за све учеснике.

Сајам је посетила начелник Управе општине Земун Наташа Ђукић и изразила спремност општине да буде спона између послодаваца и свих који траже посао, како би у будућности берза рада била још динамичнија што иде у прилог тренду повећања привредне активности. ”Важно је да се и у будуће организују сајмови запошљавања као место окупљања послодаваца и оних који траже посао, јер се на тај начин директно подстиче запошљавање”, истакла је Наташа Ђукић.

Испред општине Земун Четвртом сајму запошљавања присуствовао је и Драган Матијевић, члан Већа општине Земун.

 

foto-sajam

 

foto-1-sajam