ХАЛА ”ПИНКИ” ОТВАРА КОНЦЕРТНУ СЕЗОНУ

14. октобар 2022.

Концертом ”Queen Real Tribute” бенда, најпознатије групе у Европи чији репертоар се састоји од песама чувеног састава ”Queen”, који ће се одржати 14. октобра у 20 часова, земунска хала ”Пинки”пoново отвара врата музичарима и великим концертима.

Управо у духу популарног и незаборављеног Фредија Меркјурија, халом ће се поново заорити ”Боемска рапсодија” и култна ”Show must go on”.

Специјални гости бенда који је једна од највећих светских музичких атракција од 2007. године биће британски ”Cosmic” и ”The Elton Show- C. J. Marvin” из далеке Аустралије.

Карте за овај спектакл могу се набавити по цени од 1.500 динара, а после концерта је предвиђено и дружење са вокалом Иваном Ристановићем, гитаристом Ненадом Бојковићем, басистом Иваном Ђерфијем и бубњаром Радошом Ћапином, који ће својим обожаваоцима делити музичке поклоне и аутограме.

Хала ”Пинки” овим концертом наставља некадашњу традицију култног музичког средишта у којем су својевремено гостовали светски познате групе као што су Статус Кво, Јураја Хип и музичари попут Џинџера Бејкера, Рорија Галагера, Билија Кобама, Џона Мек Лафлина, Лерија Коријела, Џека Бруса, Пака де Лусије, Демиса Русоса и многих других.