ФК ЗЕМУН – ИГРА ЗА ПОВРАТАК У ПРВУ ЛИГУ СРБИЈЕ

24. јануар 2022.

Са пет победа у низу у финишу јесењег дела првенства и другим местом на табели са 33 бода иза првопласираног ОФК Београд у Српској лиги, Фудбалски клуб Земун све своје снаге припрема за март и одлучујуће окршаје за повратак у Прву лигу Србије.

”Свесни у потпуности чињенице колико Земунцима значи да имају успешан тим, колико је у њега уложено и колико смо спремни да подржимо мотивацију играча за остварење заједничког циља, уласку у виши ранг такмичења, довели смо младог и перспективног Дејана Вукића из сурчинског ”Јединства” и повратника из иностранства Марка Видовића као појачања”, каже председник Клуба и Градске општине Земун Гаврило Ковачевић.

Нови директор Синиша Ерцеговчевић и шеф Стручног штаба Драгослав Гаша Миленковић су са своје стране у потпуности посвећени остварењу заједничког циља.

У претходном делу првенства измирене су све обавезе ФК Земун, уређени терени и просторије за играче, постава појачана за Радована Аврама и Алексу Ивановића, који су у потпуности испунили очекивања. Фудбалери се припремају у оптималним условима, морал за борбу је на највишем нивоу.

На старту пролећног дела првенства ФК Земун ће се сусрести на терену са екипом Ушћа из Новог Београда, коју су већ надиграли у утакмици одиграној јесенас.