У ЗЕМУНУ ПОЧЕЛА НОВОГОДИШЊА РАДОСТ

27. децембар 2021.

Градска општина Земун је за своје најмлађе суграђане организовала поделу новогодишњих пакетића која уз чаролију са омиљеним дечјим јунацима и  Деда Мразом траје од 27. до 29. децембра у Спортско – рекреативном центру ”Пинки”.

”Општина Земун се по први пут укључила у једну овако масовну поделу пакетића заједно са Фондом ”Мала Милица Ракић из Батајнице”. Деца се овде радују уз омиљене јунаке, атмосфера је сјајна, а могу и да најавим да ће у среду, 29. децембра од 12 часова, овде са нама бити суграђанин, голман Црвене звезде Милан Борјан, велики хуманитарац, патриота и човек”, рекао је председник ГО Земун Гаврило Ковачевић и позвао суграђане да посете ”Пинки” који је почео са радом као Дом спортова и омладине.

”Пинки” је, како је рекао председник Ковачевић, недавно враћен Земунцима, и то што се радосни дочек за најмлађе организује управо на овом месту јача уверење да ће свим грађанима, а нарочито најмлађима у будућности бити доступни квалитетни садржаји у реновираном спортско – рекреативном центру.

Обезбеђено је 11 хиљада пакетиће за све оне који су се пријавили и добили ваучере.