У ЗЕМУНУ ОДРЖАНА ТРИБИНА О СПОРТУ НА ЛОКАЛУ

31. мај 2013.

31.05.2013

 

У организацији Савеза спортова Земун и Спортског савеза Србије одржана је трибина на тему примене Закона о спорту и подзаконских аката који се односе на спортске организације и удружења. Поред представника Савеза спортова Земун Цвјетка Стевановића и Саве Грље, представника Спортског савеза Србије Миодрага Шебека и Славена Радоњића трибини је происуствовао и 31 представник спортских организација и удружења.

Трибина је била прилика да се добију одговори о начину функционисања спорта на локалу, као и о потреби умрежавања организација и удружења у матични општински савез. Удруживање је једини исправан начин функционисања,  јер се једино заједничким наступом и организовањем по категоријама може учествовати у систему финасирања и бити део као општинских, тако и гранских савеза, Олимпијског комитета и Министарства омладине и спорта.

Савез спортова Земун позива све спортске организације и удружења са територије Земуна да се јаве Спортском савезу Земун, Улица Угриновачка 80 и добију све информације око учлањења и сарадње.

Контакт / Сава Грља 064/ 394 8391, мејл: saszemun@gmail.com

naslovna tribina

foto 1 tribina