УСПЕШНА ВАКЦИНАЦИЈА У БАТАЈНИЦИ И ЗЕМУН ПАРКУ

12. јун 2021.

Градска општина Земун у сарадњи са Домом здравља Земун је и овог викенда организовала аутобус за вакцинацију на две локације. У преподневном термину на пијаци у Батајници, а након тога се аутобус преселио испред тржног центра Земун Парк. Пунктове за вакцинацију обишли су председник ГО Земун Гаврило Ковачевић и секретарка за социјалну заштиту Града Београда Наташа Станисављевић.

”Добра организованост Општине у координацији са Градом Београдом и Домом здравља Земун омогућила је да Земун достигне цифру од педест посто вакцинисаног становништва. Ово је петнаеста локација са мобилним тимовима на територији општине коју смо организовали како би се приближили грађанима и олакшали процес вакцинације. Захваљујем се волонтерима и запосленима у Управи ГО Земун који су од почетка пандемија ангажовани у кол центру и на пунктовима за вакцинацију као испомоћ медицинским радницима”, рекао је председник Скупштине ГО Земун Мирослав Гајић”.

Градска општина Земун наставља са активностима које доприносе имунизацији становништва до постизања процента који нас доводи до колективног имунитета и враћања у нормалне токове живота.