ТРГ ОТВОРЕНОГ СРЦА

01. јануар 2024.

 

У организацији Градске општине Земун 1. јануара 2024. године одржан је омиљени програм најмлађих Земунаца и њихових родитеља ”Трг отвореног срца” на Великом тргу.

 

Манифестација је почела у 10.30 и завршила се у 15 часова, а на бини су се смењивали расположени извођачи.

 

Председник Скупштине Градске општине Земун Мирослав Гајић је подсетио да се ”Трг отвореног срца” организује седми пут, да је омиљена манифестација Земунаца свих узраста и да је ове године инклузивног типа, за дружење свих категорија, без разлике.

 

”Управо на овај начин доказујемо колико смо отворени, срдачни и средина за све – да Земун има огромно срце и да је место за одмор, уживање и забаву”, рекао је Гајић.

 

Програм је отворила група ”Реј”, бенд Школе за ученике оштећеног вида ”Вељко Рамадановић”, а потом је изведена музичка представа ”Капетан дуге пловидбе”, после ње је ди-џеј Муња ”миксао” познате хитове за блок ”Земун игра”, и кренуо ”Османов новогодишњи шоу”.

 

После луде ”Журке деведесетих”, одиграна је позоришна представа за децу ”Принц жаба”, а манифестација је, наравно, завршена још једним наступом ди-џеја Муње ”Земун игра”.

 

Манифестацији су присуствовали и чланови Већа Градске општине Земун Милан Петровић и Марко Раић.

 

Пуном паром радиле су тезге са храном и пићем, као и занатским и лицидерским производима. За декорацију Трга  и штимунг побринули су се Арт балон и Београдски играчки центар.

 

Посетиоце су забављали живописни аниматори на штулама, маскоте, Деда Мразеви и Деда Мразице, тако да је породични излазак на Трг отвореног срца на Великом тргу у Земуну и ове године 1. јануар и почетак Нове 2024. године учинио незаборавним.