СТИГЛИ НОВОГОДИШЊИ ПАКЕТИЋИ!

26. децембар 2022.

Шлепери који су довезли више од 10.000 новогодишњих пакетића за земунске малишане, стигли су у Земун и растоварени у Спортском центру ”Пинки” у недељу 25. децембра у поподневним часовима.

 

Пакетићи за бебе – до узраста 24 месеца, посебни за дечаке и девојчице биће уз разноразне пригодне новогодишње чаролије подељени у уторак, 27. децембра од 11 до 19 часова.

 

У среду, 28. децембра у истим терминима биће дан за све оне од две до пет година, којима ће, такође уз пригодан празнични програм, бити уручени новогодишњи пакетићи, како за девојчице, тако и за дечаке.

 

Завршног, трећег дана, у четвртак 29. децембра пакетиће ће добити и малишани узраста од пет до осам година. Пакетићи за девојчице и дечаке се разликују, а биће уприличен и празнични програм прилагођен овом узрасту.

 

Пакетиће за више од десет хиљада малишана обезбедила је ГО Земун, а биће подељени свима који су се благовремено пријавили, с жељом и надом да чаролију новогодишњих празника осете у друштву својих вршњака, уз аниматоре, маскоте и омиљене јунаке свог детињства.