Свечаном академијом и доделама признања најуспешнијим ђацима, колектив Eкономске школе ”Нада Димић” у присуству многобројинх гостију и ученика, обележила је 3.новембра 2014. године Дан школе и 131 годину постојања. Директорка школе Сања Дограјић поздравила је присутне и упознала госте са завидним реултатима који су ученици освојили на разним такмичењима у току ове школске године, а који представљају доказ великог труда и рада ове школе. Својим присуством, богат и динамичан културно – уметнички програм подржао је и Владимир Стојковић, члан Већа општине Земун. Лаком драматизацијом ”Стилских вежби” Рејмона Кеноа ученици су динамичним наступом показали завидно глумачко умеће а презентацијом ”С Београдом до знања” указали на најзначајнија културно – историјска здања. Наступом солиста, рецитатора и школског хора, подсетили смо се песама које су владале топ листама широм света ”Dance with somebody”, ”Price tag”, али и домаћег евергрина ”Београде и баладе ”Чувам те”. Публика је препознала одлично изведене садржаје и спој раличитости наградивши учеснике громогласним аплаузом.

03. децембар 2014.

Свечаном академијом и доделама признања најуспешнијим ђацима, колектив Eкономске школе ”Нада Димић” у присуству многобројинх гостију и ученика, обележила је 3.новембра 2014. године Дан школе и 131 годину постојања.

Директорка школе Сања Дограјић поздравила је присутне и упознала госте са завидним реултатима који су ученици  освојили на разним такмичењима у току ове школске године, а који представљају доказ великог труда и рада ове школе.

Својим присуством, богат и динамичан културно –  уметнички програм подржао је и Владимир Стојковић, члан Већа општине Земун.

Лаком драматизацијом ”Стилских вежби” Рејмона Кеноа ученици су динамичним наступом показали завидно глумачко умеће а презентацијом ”С Београдом до знања” указали на најзначајнија културно –  историјска здања. Наступом солиста, рецитатора и школског хора, подсетили смо се песама које су владале топ листама широм света ”Dance with somebody”, ”Price tag”, али и домаћег евергрина ”Београде и баладе ”Чувам те”.

Публика је препознала одлично изведене садржаје и спој раличитости наградивши учеснике громогласним аплаузом.

 

foto2256874

 

foto1_25