СВЕЧАНИ КОНЦЕРТ ЗА ДАН МУЗИЧКЕ ШКОЛЕ ”КОСТА МАНОЈЛОВИЋ”

06. децембар 2022.

После 83 године постојања и рада земунска Mузичка школа ”Коста Манојловић”, једна је од највећих и најуспешнијих не само у Србији, са више од хиљаду ученика и колективом од 144 запослених, представиће на 14 мешовитих концерата најуспешније ученике и њихове професоре, као и све одсеке и образовне ”профиле”.

 

Друга у низу музичких светковина одржана је 5. децембра у свечаној сали школе, у којој су после поделе специјалних награда и признања најбољим музичким педагозима са свих одсека наступили њихови талентовани ученици. Концерту су присуствовали чланови Већа Градске општине Земун Бошко Радовановић и Марко Раић.

 

Степанов Тимофеј на виоли, Ива Ракочевић и Наташа Ковачевић на виолини, Катарина Дуњић, Немања Будић, Лила Станојевић, Ивона Терзић и клавирски дуо Саша Опсеница и Марко Стевић на клавиру, Квартет ”Нова визија”(Лазар Симовић, Лазар Јончић, Маја Блануша, Димитрије Петровић), Дамјан Војводић на труби, Нина Перишић – соло певање,  Дуо ”2Л”, Вук Вукајловић на гитари, Димитрије Петровић на хармоници, Јана Стојаковић на флаути приредили су својим родитељима, друговима и гостима незаборавну музичку авантуру кроз виртуозно изведену класику.