САДЊА ЈЕЛКИ СА БУСЕНОМ

21. јануар 2014.

21.01.2014

 

Општина Земун, у сарадњи са ЈКП ”Зеленило Београд”, на зеленој површини у близини вртића ”Мала Сирена” засадила је јелке са бусеном које су током новогодишњих празника красиле домове суграђана.

Прву јелку засадили су председник општине Земун Дејан Матић, директор ЈКП ”Зеленило Београд” Владимир Богићевић и секретар Градског секретаријата за комуналне и стамбене послове Слободан Станојевић. Догађају су присуствовали и заменик председника општине Земун Дамир Ковачевић, чланови  Већа Милосав Стаменов, Бојан Бајагић и Стеван Родић, као и директор ПУ ”Др Сима Милошевић” Јасмина Боуали Станојковић.

Заједно са малишанима вртића ”Мала сирена” сви учесници поделили су радост и поруку чика Јове Змаја ”где год нађеш згодно место, ту дрво посади, а дрво је благородно, па ће да награди” .

”Данашња акција је заиста задовољство,  јер заједно са нашим најмлађим суграђанима чувамо природу и дајемо пример како се брине о животној средини”, истакао је председник Дејан Матић.

Акцијом у Земуну апелујемо на суграђане да купују јелке са бусеном, како бисмо сваког јануара могли да оплеменимо зелене површине новим садницама.

naslovna-sadnice-Kej

foto-1-sadnice-kej

foto2-sadnica-kej