РАДОВИ У БАТАЈНИЦИ

05. децембар 2014.

05.12.2014

 

У Новосадској улици у току су радови на реконструкцији асфалтних површина, изградњи нових канала за кишну канализацију, а завршена је изградња два нова аутобуска стајалишта. У претходном периоду завршена је санација крака од Новосадске улице према Новим Бановцима.

У улици Пуковника Миленка Павловића завршени су радови на каналима у дужини од

два километара који су страдали услед мајских поплава. У истој улици реконструисане су ћуприје приватних домаћинстава и враћене у првобитно стање.

У току су радови и на реконструкцији моста на кишном каналу у насељу Шангај код Белегишке улице. Завршени су радови на реконструкцији крака улице Младих горана, као и радови на углу улица Стефана Томаша и Драге Михајловића.

Такође, урађена је пројектна документација за изградњу кишних канала у дужини од 1500 метара од храма Светог Јована Шангајског до пруге и почетак радова се очекује у наредном периоду. Завршетком радова на инфраструктури одводних канала трајно ће бити решен проблем плављења у овом делу Батајнице. Пројектна документација је комплетирана и за асфалтирање и изградњу кишних канала у улицама Николе Стањевића и Краља Владислава.

kolaz rodic656565