РАДОВИ НА ИСПИРАЊУ ВОДОВОДНЕ МРЕЖЕ

21. новембар 2022.

Због планираних радова на испирању водоводне мреже у Земуну од уторка,  22. новембра до суботе, 26. новембра доћи ће до повременог прекида у снабдевању и умањеног притиска воде у времену од 22 до 6 часова.

 

22. и 23. новембра – у делу рејона оивиченом улицама Џона Кенедија, Кеј ослобођења, Новоградском и Златиборском, као и у делу рејона оивиченом улицама Новоградском, Прегревица, Цара Душана, Банатском, Угриновачком, Рада Кончара и Првомајском;

 

23. и 24. новембра – у делу рејона оивиченом улицама Зеленгорском, Златиборском, Првомајском, Рада Кончара, Угриновачком, Војни пут, Купрешком и Атанасија Пуље;

 

24. и 25. новембра – у насељима Нова Галеника и Земун Поље;

 

25. и 26. новембра – у насељима Батајница и Бусије.

 

У току радова може доћи и до краткотрајног замућења воде, стога алелујемо на потрошаче да претходно припреме неопходнe залихe воде за пиће и основне потребе. Екипе ”Београдског водовода и канализације” ће се трудити да радове обаве у што краћем року. Планирани радови на испирању водоводне мреже обезбедиће да вода на чесмама потрошача и даље буде проверено доброг квалитета.

 

За све додатне информације потрошачи се могу обратити Контакт центру ”Београдског водовода и канализације” на телефон 3606-606, а обавештења о планираним радовима и кваровима на мрежи могу се потражити и на веб-адреси www.bvk.rs.