РАДИОНИЦА ЕВРО 26 У ЗЕМУНУ

06. април 2011.

У организацији Канцеларије за младе општине Земун, 6. априла уприличена је радионица која је све заинтересоване младе упознала са погодностима коришћења Европске омладинске картице. Картица је доступна младима до 30 година старости. Промовисан је и нови производ, односно нова Картица која је спој Евро омладинске картице и Интернационалне ДИНА платне картице.

Радионицу испред Канцеларије Евро 26, водила је Газела Пудар и упознала младе са стратегијом која се односи на креирање нових услуга Картице. Управо, радионица у Земуну је део истраживања које се спроводи на локалном нивоу, како би уз Картицу, која садржи 300 попуста и погодности биле додате специфичности локалне средине. На тај начин, млади ће имати могућност да Картицом у локалној средини остваре повољније услуге, од едукације до шопинга. Картица између осталог обезбеђује попусте за путовања, летовања, куповину, посете музејима, позориштима, спортским догађајима…

”Општинска Какцеларија за младе, непрестано унапређује свој рад, што стварањем нове мреже волонтера, едукацијом младих, отварањем нових шанси и унапређења положаја, како на локалу, тако и глобално. Радионица коју данас организујемо за младе Земуна значи да ће сви они добити бесплатно једну од две картице, било класичну Евро 26 или нову платну ДИНА картицу, а учествују и у наградном извлачењу 21. априла, где их очекују МП3 плејери”, рекао је Бојан Бајагић, координатор Канцеларије за младе општине Земун.

Покровитељи Европске омладинске картице су Делегација ЕУ у Србији и Министарство омладине и спорта Републике Србије.

Европска омладинска картица, која је заживела је 1986. године, данас омогућава попусте за 4,2 милиона корисника у 41европској земљи.

 

foto evro 26