ПРОЈЕКАТ ”ТРОЈКА ИЗ БЛОКА” У ЗЕМУНУ

05. април 2016.

 
Хуманитарна организација ”Срби за Србе” 2012. године покренула је пројекат ”Тројка из блока” који се реализује већ пету сезону кроз спортско-хуманитарне турнире.
 
Помоћник председника ГО Земун Милан Милисављевић угостио је Младена Матијашевића, директора пројекта поводом хуманитарног турнира у брзом шутирању тројки који је заказан за недељу, 17. априла у 18 часова, на терену Кошаркашког клуба ”Младост”.
 
Пројекат ”Тројка из блока” окупља младе људе, рекреативце, познате личности из света спорта, културе и музике, као и велики број спонзора и донатора. Разлог настанка пројекта је чињеница да велики број вишечланих породица широм Србије и окружења живи у тешким условима и оскудици.
 
”На прошлогодишњем турниру у Земуну, сва прикупљена средства донирана су осмочланој породици Зељковић и жеља нам је да и ове године помогнемо још једну социјално угрожену породицу и тако им омогућимо да створе боље услове живота за своје малишане”, рекао је директор пројекта Младен Матијашевић.
 
Општина Земун кроз различите програме и пројекте у оквиру својих надлежности подстиче све хуманитарне активности које сваком угроженом суграђанину помажу да изађе из стања социјалне нужде.
 
”Одговоран појединац и одговорна заједница наш је императив, јер тако показујемо да нисмо заборавили шта је солидарност и потврђујемо да уједињени можемо све”, истако је Милан Милисављевић, помоћник председника и позвао све Земунце да подрже овај хуманитарни турнир.
 
На теренима КК ”Младост” у брзом шутирању тројки могу учествовати и жене и мушкарци, сви они који се осећају младо и спремно да кроз рекреацију и спорт искажу своју хуманост.
 
naslovn atrojka iz bloka
 
untitled