ПРЕДСТАВЉЕН РАД ”МУНЗЕ КОНЗА”

24. мај 2022.

У Економској школи ”Нада Димић”, Земун ученица Ана Драшковић одржала је презентацију рада са којим је учествовала на овогодишњем такмичењу ученика средњих школа из социологије.

 

Ана је на Регионалном такмичењу ученика средњих школа из социологије освојила прво место и треће на републичком нивоу такмичења. Рад под називом ”Мунзе конза” резултат је истраживања ставова младих Земунаца о њиховом идентитету.

 

У представљању рада учествовао је Марко Опачић, Анин друг из одељења који је у улози наратора читао одабране делове интервјуа учесника истраживања. Профeсорка Виолета Богдановић Шутковић уручила је учесницима презентације пригодне поклоне – социолошке студије и такмичарки Ани Драшковић диплому и потврду о оствареном успеху на такмичењу ради уписa на факултет, које је доставио организатор такмичења Српско социолошко друштво.

 

Презентацији рада присуствовали су члан Већа Градске општине Земун Иван Морић, директорка школе Татјана Бакоч, професорка српског језика и књижевности Јована Ђорић Станковић, библиотекарка Славица Петровић, Анини другови из одељења 4-2, група ученика 4-1 и Анина менторка Виолета Богдановић Шутковић, професорка социологије.