ПРЕДСТАВНИЦИ ИЗРАЕЛСКЕ ФИРМЕ У ПОСЕТИ ОПШТИНИ ЗЕМУН

11. април 2014.

11.04.2014

 

Председник општине Земун Дејан Матић угостио је Нира Макдасија, регионалног менаџера за Србију компанијe ИБЦ (Industrial Buildings Corporation), која заједно са и ЈЕЦ (Jerusalem Economic Corporation) гради први малопродајни парк (retail park) у Београду.

У близини Новосадског пут, на површини од 15 хиљада квадрата изграђен је малопродајни објекат који подразумева нови концепт куповине ”паркирај и купи”.

У праву фазу радова инвестирано је 22,2 милиона евра, а ново радно место наћи ће преко 300 суграђана. Осим малопродајног објекта овај концеп куповине подразумева и изградњу парка забаве са посебним садржајем за децу и програмима који трају током целе године.

Нови центар куповине у Земуну на површини од 23 хиљаде квадрата, по речима менаџера Нира Магдасија, учиниће да овај део Земуна постане јединствена шопинг зона.

Председник општине Земун Дејан Матић истакао је да је инвестиција израелских компанија потврда добре пословне климе и потенцијала који се крије у положају општине Земун на раскрсници регионалних путева и европских коридора.

Састанку у општини Земун присуствовали су и начелник Управе градске општине Земун Наташа Ђукић и директор Коридора Србије Дмитар Ђуровић.

Председник Матић истакао је спремност општине Земун да буде активан партнер инвеститорима који долазе у Земун и да је на локалној самоуправи да уз залагање Владе Србије, допринесе пословној клими и оптималним условима за нова улагања, што је гарант већег запошљавања.

Нови малопродајни тржни центар у Земуну поред хипермаркета, продавница техничке робе, продавница за опремање дома, ресторана, нуди и посебан забавни садржај.

naslovna-rritail-park

foto-1-ritail-park