ПРЕДСЕДНИК ОПШТИНЕ ОБИШАО РАДОВЕ У ПРВОМАЈСКОЈ

01. децембар 2022.

Председник Градске општине Земун Гаврило Ковачевић обишао је радове на уређењу унутарблоковске површине у улици Првомајска 37а, где се ради проширење и асфалтирање прилаза, како би се омогућио прилаз колима хитне помоћи и ватрогасној служби. Такође, на истој локацији планирано је и уређење дечијег парка.

 

 

”Радимо на неколико локација где се сређују унутарблоковске површине и приступне стазе. Извођачи радова су у улици Златиборској од бројева два до шест, где ће бити уређени паркинзи и стазе око зграде. Након тога радови крећу у улици Милана Узелца и у Марије Бурсаћ код броја 19. За ову годину планирали смо да се уреде још две локације, Карађорђева 9, унутарблоковска површина, а у Бачкој паркинг са десне стране када се улази из Првомајске улице који је у доста лошем стању”, рекао је председник Ковачевић и позвао грађане да наставе да шаљу своје предлоге и тако учествују у креирању општинског буџета, јер су и ови радови резултат те непосредне комуникације.

 

 

Градска општина Земун у контакту са грађанима и управницима стамбених заједница  планира будуће радове на уређењу унутарблоковских површина, урбаних џепова, стаза и тротоара, како би сваки део Земуна био прилагођен потребама становника.