ПРЕДСЕДНИК ОПШТИНЕ НАЈАВИО ПОДЕЛЕ ПОКЛОНА ЗА МАЛИШАНЕ

25. новембар 2022.

Председник Градске општине Земун Гаврило Ковачевић у ексклузивном укључењу у емисију ”Ново јутро” ТВ Пинк најавио је активности које Општина реализује за најмлађе суграђане.

 

”Ово је друга година како у сарадњи са Фондом ”Мала Милица Ракић” организујемо поделу новогодишњих пакетића за најмлађе суграђане узраста до осам година. Припремили смо пакетиће за малишане до две године, од три до пет година и од шест до осам године, који ће заједно са родитељима своје пакетиће преузимати у хали Пинки у периоду од 27. до 29. децембра. У празничној атмосфери дружиће се са Деда Мразом и аниматорима и уживати у занимљивом програму”, рекао је председник Ковачевић.

 

Пријава за пакетиће почиње 26. новембра, и таје до 10. децембра у просторијама Канцеларије за младе Градске општине Земун, у улици Косовска 9, сваког дана у периоду од 11 до 19 часова, када родитељи могу да преузму ваучере за пакетиће који садрже играчке и додатне пригодне поклончиће.

 

За наредну годину председник општине најављује интензивнију поделу дечијих ауто седишта, али и поделу беби-пакета за све новорођене Земунке и Земунце.