ПРЕДСЕДНИК МАТИЋ СА ЧЕЛНИЦИМА ПАРКИНГ СЕРВИСА

11. август 2014.

11.08.2014

 

Представници ЈКП ”Паркинг сервис” започели су састанке са председницима десет централних београдских општина, с циљем да се у сарадњи са Секретаријатом за саобраћај размотре проблеми паркирања у граду. Први у низу састанака са челницима ”Паркинг сервиса”, као предузеће које управља паркиралиштима и гаражама, имао је председник општине Земун Дејан Матић. На састанку је указано на акутни проблем паркирања на потезу Улице Кеј ослобођења, где ”паук” најчешће реагује на позив станара због непрописно паркираних аутмобила.

Како најављују из овог предузећа поново ће бити процењен План регулације јавних гаража на територији Земуна, и биће размотрене објективне потребе и могућности за отварањем додатних паркинг места на још некој од локација општине.

По речима в.д. директора ЈКП ”Паркинг сервиса” Андрије Чупковића у свим општинама постоји потреба за изградњом гаража и ”фаст-паркова”, као и за решавањем недостатка паркинг простора унутар блоковских површина.

”Уверен сам да ћемо заједничким радом, уважавајући иницијативе грађана, пронаћи најбоља решења за проширење капацитета паркинг простора на територији Земуна. Општина Земун информисаће надлежне о свим проблематичним тачкама, као у делу Земунског кеја и централних улица, тако и у зонама стамбених блокова и ободних насеља”, истакао је председник Матић.

naslovna-parking_0

SONY DSC