ПРЕВЕНТИВНА АКЦИЈА ИЗ БЕЗБЕДНОСТИ САОБРАЋАЈА

23. април 2021.

 

У галеријском простору Канцеларије за младе 23. априла настављено је са поделом дечијих ауто седишта коју организује Савет за безбедност саобраћаја на путевима Градске општине Земун. Како би се подигао ниво саобраћајне културе грађана Земуна који превозе малишане, заменик председника Скупштине и председник Савета за безбедност саобраћаја на путевима Градске општине Земун Сава Мишковић и начелник Одељења за локалне самоуправе републичке Агенције за безбедност саобраћаја Томислав Петровић са сарадником поделили су 50 дечијих ауто седишта.

 

Програм ”Промоције употребе заштитних система у циљу превентиве у саобраћају” Савет за безбедност саобраћаја на путевима ГО Земун реализује у сарадњи са Удружењем возача ”Београд.

 

Агенција за безбедност саобраћаја обезбедила је приручнике и компакт дискове  ”Заштитите дете у возилу”, који су подељени  присутним родитељима.

 

Градска општина Земун наставља са поделом дечијих ауто седишта. Родитељи ће попуњавањем формулара, који ће им бити доступан на сајту општине и у шалтер сали, моћи да обезбеде ауто седиште за своје дете. 

 

https://www.abs.gov.rs/%D1%81%D1%80/preventivne-aktivnosti/kampanje-421/aktuelne-kampanje/ekranizovana-uputstva-za-pravilnu-upotrebu-decijih—auto-sedista