ПРВА ГОДИШЊИЦА РАДА КЛУБА ЗА СТАРИЈЕ У ЗЕМУНУ

07. октобар 2016.

 
Чланови Већа општине Земун Гаврило Ковачевић и Предраг Јевремовић присуствовали су обележавању прве годишњице рада Клуба за старе „Драгиша Ћирић“, у Бежанијској улици у Земуну. Овај клуб је други по величини у Београду и броји 980 корисника, а први на територији општине Земун.
 
„Чинимо све да разноврсним садржајима обогатимо животе наших старијих суграђана и створимо услове за побољшање квалитета њиховог живота. Пре тачно годину дана Земун је добио први клуб за старије, где корисници проводе слободно време и учествују у разноврсним садржајима. Наши суграђани треба да остану активни, да се друже и науче нове вештине, а тиме показујемо бригу и поштовање за старије генерације. Планирамо да на пролеће организујемо излет за наше најстарије суграђане“, изјавио је Ковачевић.
 
Корисници клуба представили су активности у претходном периоду и навели многобројне садржаје које овакви клубови нуде. За све чланове клубова, на располагању је и учење из задовољства кроз едукативно креативни програм који има у понуди курсеве декупажа, макрамеа, рекреативне вежбе и сличне садржаје.
 
Отварању су присуствовали и помоћница секретара за социјалну заштиту Милена Беочанин и директорка Установе Геронтолошки центар Београд Сузана Мишић са сарадницима, која се захвалила Општини Земун што је обезбедила овај атрактиван простор.
 
naslovna
 
slika1
 
slika2
 
slika3
 
slika4
 
slika5