ПОЧЕТАК КАМПАЊЕ ПАЖЊА САД

13. септембар 2013.

13.09.2013

 

У земунској основној школи ”Лазар Саватић” почела је превентивно-промотивна кампања ”Пажња сад” намењена повећању безбедности деце као учесника у саобраћају. Кампању организује Агенција за безбедност саобраћаја Републике Србије, а свечаности су присуствовали министар саобраћаја Александар Антић, министар просвете, науке и технолошког развоја проф. др Томислав Јовановић, помоћник министра саобраћаја Саша Мирковић, директор Агенције за безбедност саобраћаја Стојадин Јовановић, председник Управног одбор АБС проф. др Милан Јанић, начелник Управе саобраћајне полиције генерал Драгиша Симић  и домаћин, председник општине Земун Дејан Матић.

Председник Матић, поздравио је све присутне  и изразио задовољство што ова кампања почиње баш у Земуну, нагласивши чињеницу да су сви актери окупљени са јединим мотивом да превенцијом подигну ниво безбедности деце у саобраћају, те да је императив свих заштита деце у сваком сегменту живљења.

Испред општине Земун, почетку кампање ”Пажња сад”, присуствовао је и Бојан Бајагић, члан Већа општине Земун.

Кроз сценски садржај и промотивни материјал деца су упозната са правилима понашања у саобраћају, а сличним програмима биће обухваћене и друге основне школе, нарочито деца првог и другог разред.

naslovna Paznja sad

foto 1_69

foto 2 Paznja sad

foto 3_22