ПОЧЕЛА ПРЕВЕНТИВНА КАМПАЊА ”УМ НА ДРУМ” У ЗЕМУНУ

02. новембар 2021.

У превентивну кампању ”Ум на друм” коју Републичка агенција за безбедност саобраћаја реализује са локалним општинским саветима, 1. новембра се укључила Градска општина Земун – Савет за безбедност саобраћаја на путевима, саобраћајни полицајци Полицијске станице Земун и бројни волонтери.

На штанду на Магистратском тргу пролазницима, бициклистима, мотоциклистима и свим учесницима у саобраћају, пропагандни материјал: флуоросцентне прслуке, марамице и налепнице, звона за тротинете и бицикле делио је и председник Савета за безбедност саобраћаја на путевима ГО Земун Сава Мишковић.

Слоган кампање која ће се у наредном периоду реализовати на још три циљане и фреквентне локације: на раскрсницама улица Николаја Островског, 22. октобра и Александра Дубчека, потом Првомајске и Горњоградске и Улице Цара Душана и Добровољачке, ”Ум на друм” апелује на максималну сконцентрисаност на саобраћај при учешћу у вожњи и кретању путевима, са циљем да се смањи број саобраћајних незгода у којима учествују млади кориговањем небезбедног понашања у саобраћају.