ПОСТАНИ ДЕО НАЈВЕЋЕГ ИНТЕРНАЦИОНАЛНОГ ДОГАЂАЈА У СРБИЈИ

16. јануар 2013.

Драги волонтери, уколико живите у Београду, говорите енглески језик и у уколико сте расположени за највеће интернационално дружење у овој години пријавите се за волонтера.

AIESEC Србије, тражи волонтере за рад на пројекту Global Leaders’ Summit , који ће 18. фебруара 2013. године окупити младе лидере из 113 земаља света.

Global Leaders’ Summit  је пројекат који се састоји из више делова, а ви можете да се укључите и радите на догађајима:

World To You – интерактивни, интернационални догађај забавног карактера, који ће се одржати у Shopping Центру Ушће. Догађај укључује штандовску поставку и презентацију култура људи из 113 земаља света, забавни музички и плесни програм, као и дегустацију хране из целог света.

Lead By Learning – конференција о целоживотном учењу, која има за циљ подстицање лидерства код младих људи и коришћењем доживотног учења као алата за остваривање истог. Конференција ће окупити студенте из 113 земаља света, из Србије и земље региона. Предавачи су светски лидери у својим областима, радионице ће бити организоване од стране компанија и невладиних организација.

Волонтирањем на овом пројекту можете проширити своју мрежу контаката, упознати странце из 113 земаља света, стећи нова пријатељства, можете стећи вештине које ће вам помоћи у професионалном развоју и доживети незаборавно интернационално искуство.

Апликациону форму можете наћи на овом линку http://gls2013.org.rs/volontiraj/

Крајњи рок за аплицирање је 25.01.2013 у 23:59h

Више информација о пројекту можете наћи на www.gls2013.org

Уколико имате питања пишите нам на bora.vasovic@gls2013.org

 

GLS_logos