ПОМОЋ УДРУЖЕЊУ „СВЕ ЗА ОСМЕХ“

03. август 2010.

03.08.2010

 

Градска општина Земун изашла је у сусрет Удружењу пријатеља и родитеља деце бубрежних болесника „Све за осмех“ из Београда и определила потребна средства за реализацију њихових програмских активности.

Тим поводом је члан Већа ГО Земун др Ксенија Узуновић 2. августа у фоајеу општине Земун уручила Јелени Антић, председнику Удружења „Све за осмех“ документ о финансијској помоћи.

„Захваљујући општини Земун обезбеђена су финансијска средства за рад психолошког и нутриционистичког саветовалишта. На тај начин пружићемо неопходну помоћ младим пацијентима који пролазе кроз тешке животне недаће“, каже Јелена Антић, председник Удружења „Све за осмех“.

Удружење ‘Све за осмех’ је непрофитна организација, хуманитарног карактера која окупља  децу којој је извршена трансплантација бубрега и који су на дијализи. Удружење су основали родитељи  деце узраста од 2 до 20 година бубрежних болесника која се лече у  Универзитетској дечијој  клиници, из потребе да реше проблеме  са којима се свакодневно сусрећу. До сада јсу активисти овог Удружења реализовали активности везане за промоцију хуманог чина завештања органа у Србији, а ангажовани су и у набавци дефицитарних лекова, као и у едукацији родитеља.

POMOC UDRUZENJU SVE ZA OSMEH