ПОМОЋ СПОРТИСТИМА ИНВАЛИДИМА

03. август 2010.

03.08.2010

 

Поводом пријатељског спортског сусрета градова Београда и Требиња које је одржано 26. јуна у организацији Клуба за спорт и рекреацију инвалида Новог Београда, градска општина Земун им је пружила потребну материјалну помоћ како би надокнадили трошкове настале током организације спортских такмичења.

Тим поводом, члан Већа ГО Земун др Ксенија Узуновић уручила је 2. августа у општинском здању члану Ивршног одбора Клуба за спорт и рекреацију Новог Београда Миши Кнежевићу документ о финансијској помоћи.

„Велико нам је задовољство да Вас обавестимо да смо успешно организовали традиционални спортски сусрет са нашим пријатељима из Требиња. Делегација од 14 спортиста са инвалидитетом и њиховим пратиоцима је овог пута узвратила посету најуспешнијим београдским спортистима. Учесници овог сусрета имали су могућност да се надмећу у две спортске дисциплине: стрељаштво ваздушном пушком и лов рибе удицом на пловак. Општина Земун је показала велико срце. Хвала вам што нас подржавате у нашим спортским активностима“, рекао је Мишо Кнежевић.

POMOC SPORTISTIMA INVALIDIMA_0