ОТВОРЕН НОВИ ПРОДАЈНИ ОБЈЕКАТ КОМПАНИЈЕ АМАН

04. фебруар 2013.

Председник општине Земун Бранислав Простран отворио је 105 по реду продајни објекат компаније Аман. Ово је била прилика да се у сардњи са Канцеларијом за младе општине Земун реализује акција поделе хуманитарних пакета помоћи најугроженијим категоријама становништва. Друштвено одговорна компанија Аман поделила је 150 пакета помоћи чланицама Удружења Самохраних мајки и Удржењу Рома Земуна.

”Ово је пример како се на путу напретка не заборавља одговорност према заједници и онима који су најугроженији. Општина Земун увек ће подржати овакве акције и бити партнер свима који привређујући, бивају ослонац друштва”, истакао је Простран, отварајући продајни објекат.

Канцеларија за младе, сарађујући са удружењима грађана, реализовала је ову акцију и идентификовала потребе најугроженијих грађања. По речима Зоране Дринчевић из Канцеларије за младе, активисти се на терену упознају са потребама суграђана  и мапирајући проблеме, нарочито младих,  осмишљавају акције и програме.

Компанија Аман послује већ 18 година, запошљава преко 1000 радника, а у новоотвореном мега –маркету посао ће наћи њих 40.

Испред удружења Самохраних мајки Душица Радишић, захвалила се општини Земун и компанији Аман, нарочито због чињенице да је једна од чланица добила посао у новој продавници.

Ајредин Рашитовић – Бабуш, председник Удружења Рома Земун, рекао је да је свака помоћ добродошла, и да за најсиромашније Роме овај пакет помоћи представља безбрижност бар за неко време.

 

naslovna aman

 

SANYO DIGITAL CAMERA

 

foto 2 aman

 

foto 3 aman