ОПШТИНА ЗЕМУН ПОМАЖЕ У ОТКЛАЊАЊУ ПОСЛЕДИЦА НЕВРЕМЕНА

07. август 2023.

Градска општина Земун је после обилних падавина и невремена које се догодило 5. августа, у сарадњи са јавним комуналним предузећима предузела све потребне мере да се отклоне последице, посебно на јавним површинама како би се несметано одвијао саобраћај и омогућило пешацима да користе тротоаре.

 

На терену су екипе ЈКП ”Зеленила” и ”Чистоће”, као и радници ЈКП ”Београдски водовод и канализација” уклањали оборено дрвеће, грање и санирали последице олујног невремена, будући да је за 24 сата пало 66,6 литара кише по квадрату.

 

Екипе Електродистрибуције Београд биле су максимално ангажоване да се у што краћем року отклоне сви кварови и постигне стабилно снабдевање електричном енергијом.

 

Позивамо грађане да наставе да на мејл vanredne.situacije@zemun.rs шаљу пријаве о насталим штетама како би општински Штаб за ванредне ситуације, а у сарадњи са градским Штабом и јавним комуналним предузећима предузео све мере у отклањању последица невремена. (Приликом слања мејла обавезно попунити рубрику НАСЛОВ/SUBJECT).

 

Грађани могу и путем Вибер апликације на број телефона 062/8018-841 да укажу на све последице које је оставило невреме, нарочито на јавним површинама.