ОПШТИНА ДОНИРАЛА ИГРАЧКЕ ЗА ДЕЧИЈЕ ВРТИЋЕ

12. фебруар 2024.

Руководство Градске општина Земун обишло је више од 30 земунских вртића у оквиру Предшколске установе ”Др Сима Милошевић” и даривало малишане са пакетима пуним играчака. Тако ће захваљујући овој малој, али вредној пажње донацији, малишани сада уживати у игри са коцкама слагалицама, дечијим камионима и багерима, друштвени играма, књигама и бојанкама. Донација обухвата игре које су намењене вртићком узрасту кроз које ће малишани моћи да се забављају, али и развијају свој интелект.  

 

Предшколска установа је овогодишњи лауреат Светосавске награде за постигнуте изузетне резултате у области образовања и васпитања, унапређивање образовно-васпитне праксе, развој научних и уметничких достигнућа у области образовања и васпитања у Републици Србији. Почела је са радом далеке 1931. године и првим животним корацима научила и за школовање припремила генерације и генерације земунских малишана.

 

Овом донацијом се наставља сарадња Градске општине Земун и Предшколске установе ”Др Сима Милошевић”, која траје уназад већ неколико деценија. Градска општина Земун у договору са управом Предшколске установе ”Др Сима Милошевић” доследно ради на проширењу капацитета, као и на подизању квалитета боравка деце.