ОДРЖАН  МЕМОРИЈАЛНИ ТУРНИР ”А БИЛА СУ САМО ДЕЦА”

02. октобар 2023.

 

Полагањем венаца на спомен чесму са ликом Милице Ракић у рељефу, пошту деци жртвама НАТО бомбардовања одали су учесници Меморијалног фудбалског турнира, члан Већа Градске општине Земун Бошко Радовановић и  помоћник министра за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Сања Лакић.

 

Турнир је уврштен у сталне манифестације Градске општине Земун у области спорта.

 

На турниру је учествовало девет екипа основаца. На теренима ОШ ”Светислав Голубовић Митраљета”,  пехаре и медаље победничким екипама, као и најбољем голману, играчу и стрелцу уручили су чланови Већа Градске општине Земун Бошко Радовановић и Зоран Борјан.

 

Прелазни пехар победника турнира освојио је расположен тим батајничке ОШ ”Бранко Радичевић”, друго место су заузели ученици ОШ ”Бошко Палковљевић Пинки”, док је трећа била друга екипа ОШ ”Бранко Радичевић”. И екипа ОШ ”Станко Марић” из Угриноваца добила је пехар и медаље за освојено четврто место.

 

Специјална статуа за најбољег играча дошла је у руке Луке Радића. Такође, специјалне статуе добили су Вељко Прица, најбољи голман и Страхиња Манојловић, најбољи стрелац.

 

Организациони одбор Меморијалног фудбалског турнира доделио је специјалну захвалницу за допринос, помоћ и подршку око реализације ове спортске манифестације председнику Градске општине Земун, Гаврилу Ковачевићу.