ОДРЖАН ДЕВЕТИ ”ИМПЕРИЈУМ ОПЕН”

25. октобар 2021.

У Културно-спортском центру ”Пинки” у Земуну 24. октобра одржан је Девети ”Империјум опен” у теквондоу, у организацији ТК ”Империјум” и под покровитељством Градске општине Земун.

Високорангирано међународно такмичење за пионире, кадете, јуниоре, сениоре, у борбама и форми, у којем су учешће узеле четири земље, поред домаћина Србије и Румунија, Црна Гора и Босна и Херцеговина, са 436 такмичара из 36 клубова, отворио је члан Већа ГО Земун др Станислав Глумац. Он је истакао добру организацију овог међународног такмичења и поздравио све учеснике ”који су изабрали спорт као здраву опцију развоја, кључни фактор здравља, чије су добробити јачање психе, кондиције, жеље за дружењем и фер плејом”, пожелевши им добре резултате.

Такмичења је пратио и помоћник председника ГО Земун Милан Милисављевић.

Девети ”Империјум опен” потврдио је високи рејтинг организатора ТК ”Империјум”, којим руководи Југослав Настасић, заслужни тренер репрезентације Србије, јер је клуб којим руководи освојио 16 златних, 11 сребрних и шест бронзаних медаља.

Теквондо клуб ”Империјум” у својим витринама поседује 11 европских, светских и олимпијских медаља и његови спортисти су чланови свих репрезентација Србије, од пионирских до сениорских (и у борбама и у формама).

На управо завршеном 9.”Империјум опену” пионири, кадети и јуниори Клуба освојили су више од 30 медаља у појединачној конкуренцији, паровима и тимовима, као и борбама, пто је потврда да ће он и у будућности бити прави расадник шампиона.