ОДРЖАНА КОНСТИТУТИВНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ

12. август 2020.

На првој – конститутивној седници Скупштине градске општине Земун, одржаној 12. августа, потврђени су мандати сваком од 57 одборника, и то: 42 одборницима са изборне листе АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ – ЗА НАШУ ДЕЦУ, шест одборницима са изборне листе ИВИЦА ДАЧИЋ – ”Социјалистичка партија Србије (СПС), Јединствена Србија (ЈС) – Драган Марковић Палма”, два одборницима са изборне листе ДР ВОЈИСЛАВ ШЕШЕЉ – СРПСКА РАДИКАЛНА СТРАНКА,  два  одборницима са изборне листе Група грађана ”Сложни за Земун и Батајницу – Проф. др Даница Грујичић”,   пет одборницима са изборне листе АЛЕКСАНДАР ШАПИЋ – ПОБЕДА ЗА ЗЕМУН.

 

Одлазећи председник Скупштине градске општине Земун Ненад Врањевац пожелео је новоизабраним одборницима и руководству Скупштине пуно успеха у раду, уз напомену да свака наредна седница Скупштине буде прави празник демократије на којој се слободно размењују мишљења, унапређују предлози и идеје и доносе најбоље одлуке у циљу поправљања квалитета живота свих наших суграђана.

 

За председницу Скупштине изабрана је Андријана Кукољ, а за секретара Скупштине у новом сазиву постављен је Марко Јанковић.

 

Нова председница Скупштине градске општине Земун Андријана Кукољ захвалила се одборницима на указаном поверењу, а пре свега својим колегама из Српске напредне странке истакавши да је њен избор резултат заједничког рада постигнутог на недавно одржаним изборима.