ОБЕЗБЕЂЕНА ХУМАНИТАРНА ПОМОЋ УГРОЖЕНИМА

18. мај 2014.

18.05.2014

 

Стање у Земуну је стабилно и покривене су све акутне тачке. Сви капацитети сада су усмерени на прихват и збрињавање евакуисаних грађана Обреновца и Барича, где је стање најкритичније.

Захваљујемо се грађанима Земуна, привредницима и компанијама, који су показали велику одговорност, солидарност и хуманост, обезбедивши велике количине хуманитарне помоћи.  Обезбеђена је храна, вода, млеко, пелене, опрема за бебе, хигијенска средства, одећа, обућа, ћебад, душеци, батеријске лампе.

Такође, захваљујемо се свим Земунцима који су долазили у општину и нудили различите видове помоћи, од превоза, смештаја за угрожене, до волонтирања у прихватним центрима.

Од петка после подне, помоћ континуирано пристиже и дистрибуира се према потребама. Позивамо грађане да и даље буду солидарни и наставе да достављају помоћ која је неопходна евакуисаним грађанима.

Грађани који желе да донирају помоћ у храни, опреми за бебе, одећи и свим неопходним потребштинама могу током 24 часа доћи у општину Земун, канцелараија број 21.

За више информација доступни су следећи телефони: 3778-439, 3778-440, 3778-441 и 2614-500.

foto--obezbedjena-humanitarna-pomoc