НОВА ПИЈАЦА У АЛТИНИ

28. јул 2010.

28.07.2010

 

Председник градске општине Земун Бранислав Простран, са сарадницима, члановима Већа Дејаном Вујсићем и Милосавом Стаменовим, обишао је радове у  Алтини.

У току је изградња  нове пијаце, која ће својом површином од око петсто квадрата  омогућити грађанима лакше снабдевање. У овом земунском насељу комплетно је урађен прилаз, асфалтиран је пут који је и значајно проширен, а  урађени су и  тротоари. Поред простора за пијачне тезге у  плану је и изградња мини спортског терена.

”У Земуну се сваки дан гради, како би изашли у сусрет потребама наших  суграђана и на тај начин учинили им живот што квалитетнијим,”рекао је председник Општине Бранислав Простран, који је том приликом обишао  радове и на изградњи новог обданишта.

”Овде је некада био воћњак, а сада овај простор изгледа као мали трг у оквиру кога се налази и велелпна црква”, истичу мештани насеља Алтина. Храм посвећен великомученицима београдским игуману Пајсију и ђакону Авакуму гради се мање од годину дана, а ускоро ће бити постављена и централна купола.

foto 1_7

foto 2_3

foto 3_0

foto 4_0