МОБИЛНИ ТИМ ЗА ВАКЦИНАЦИЈУ У УГРИНОВЦИМА

13. април 2021.

У простору Месне заједнице Угриновци, у центру насеља, организован је 12. априла пункт  за имунизацију. Мобилни тим Дома здравља Земун је у једном дану вакцинисао око 350 грађана. Председник Градске општине Земун Гаврило Ковачевић и помоћница председника Андријана Кукољ обишли су пункт и уверили се у добру организацију и заинтересованост грађана.

Председник Ковачевић се захвалио запосленима у Дому здравља Земун који су више од годину дана максимално ангажовани, како у процесу имунизације, тако и кроз ковид амбуланте и патронажу, као и општинским волонотерима који су испомоћ на свим пунктовима и који су на услузи свим грађанима Земуна, и том приликом позвао суграђане да наставе да се пријављују за имунизацију како бисмо као нација победили ову пошаст и убрзо се вратили нормалном начину животу.

 

Мобилни тимови ће до 18. априла бити и у Батајници, Бусијама, Плавом хоризонту, Алтини и Земун Пољу.

 

Грађанима Земуна су доступна четири стална пункта, у централној згради Дома здравља, у поликлиници КБЦ ”Земун”, у Батајници у простору Културног центра и у Улици Лазара Саватића где је отворен пункт за слободну вакцинацију без пријављивања.