ЛИГА ЗНАЊА ЗА СРЕДЊОШКОЛЦЕ

01. новембар 2017.

 
Канцеларија за младе Градске општине Земун у сарадњи са Факултетом за примењени менаџмент, економију и финансије (МЕФ) и земунским средњим школама организовала је 1. новембра у просторијама Канцеларије у Косовској 9 предавања, радионице и креативно такмичење из економије, „лигу знања“.
 
Сарадница у настави Јелена Вујновић одржала је кратко предавање „Пробуди маркетиншког генија у себи“, а Немања Стојковић „Промовиши се“, о значају и тајнама планетарно популарног дигиталног маркетинга, са посебним акцентом на друштвене мреже и, нарочито, инстаграм.
 
„Лигу знања“ или креативно такмичење из економије Факултет за примењени менаџмент, економију и финансије организује у сарадњи са општинским канцеларијама за младе у свим београдским општинама. Она пружа увид и основна знања о примењеним економским дициплинама, са акцентом на маркетинг, за који су млади показали највише интересовања“ – каже Жељко Кларић, координатор Канцеларије за младе Градске општине Земун.
 
Ученицима трећег и четвртог разреда Саобраћајне школе и Земунске гимназије уручени су сертификати о положеној радионици из маркетинга, а стечено знање проверили су и у креативном такмичењу из економије.