КОНКУРС ЗА САДРЖАЈЕ ЗА ЛЕТЊИ РАСПУСТ

21. април 2021.

 

Секретаријат за спорт и омладину Београда објавио је позив за суфинансирање пројеката од јавног интереса у областима омладинског сектора за време трајања летњег распуста 2020/2021. године.

Рок за подношење предлога програма за рад са талентима, за снажење активизма, социјално укључивање, правилно и корисно трошење слободног времена, неформално образовање, безбедоносну едукацију и борбу против вршњачког насиља и насиља у породици, пројеката који су намењени маргинализованим групама и онима који расту у дисфункционалним породицама, као и из области науке, уметности и подучавања традиционалним старим занатима и вештинама, истиче 29. априла.

Предвиђени садржаји су намењени ученицима завршног разреда основне школе и средњошколцима, а реализоваће се у периоду од 1. јула до 31. августа и биће бесплатни за све учеснике.

Додатне информације могу се добити на број телефона: 011/715-7430 или у Секретаријату за спорт и омладину, Краљице Марије 1/ХX (канцеларија na 20-ом спрату) сваког радног дана од 9 – 14 часова.

Обрасци и пријава, као и упутство о критеријумима за подносиоце предлога могу се преузети на линку

https://www.beograd.rs/cir/gradski-oglasi-konkursi-i-tenderi/1782233-poziv-za-dostavljanje-predloga-projekta-od-javnog-interesa-u-oblastima-omladinskog-sektora-koje-ce-se-sufinansirati-grad-beograd—sekretarijat-za-sport-za-vreme-trajanja-letnjeg-raspusta-2020-2021-godine/