КОМПАНИЈА СОСА – СОLA ПРЕДСТАВИЛА РЕЗУЛТАТЕ СТРУЧНЕ СТУДИЈЕ

31. октобар 2014.

31.10.2014

 

У Земуну у фабрици Соса – Соla  јавности је представљена студија ”Друштвено-економски утицај Соса – Соla система у Србији”.

У присуству представника Владе Србије, дипломатскоg кора, привредника и стручне јавности професор Итан Капстајн, гостујући сарадник Центра за глобални развој у Вашингтону, представио је резултате студије.

Присутнима се обратио Рамон Вајдингер, генерални директор Компаније и истакао да ова фабрика ради у Земуну већ 46 година и да представља значајан ослонац економији Србије, будући да послује са домаћим привредницима, купује локалну робу и услуге, запошљава домаћу радну снагу и улаже у развој локалне заједнице.

Председник општине Земун Дејан Матић присуствовао је стручном скупу где је указано на неопходност јачања приватног сектора као гаранта одрживог економског раста.

”Пример Соса – Соla система може бити основ за унапређење пословне климе и општина Земун као локална самоуправа управо у приватном сектору види партнера на реализацији локалних пројеката. Соса – Соla је доказала да је друштвено одговорна компанија и наша сарадња се заснива на развоју локалне заједнице”, истакао је председник Матић обилазећи производне капацитете.

NASLOVNA COCA COLA

FOTO 1 COCA COLA

FOTO 2 COCA COLA