Клуб за младе

04. новембар 2010.

Канцеларија за младе Општине Земун алицирала је на објављени конкурс Канцеларије за младе Градске управе града Београда. Пројекат Клуб за младе  подразумева низ планираних активности усмерених на побољшање положаја и услова живота младих. Канцеларија за младе  интензивно се бави информисањем младих, представља центар сарадње и подршке за удруживање младих, омогућује им присуство на разним семинарима, едукативним и креативним радионицама.

У просторијама  Црвеног крста Земун  Канцеларија за младе  организовала је  бесплатан курс рачунара, а у просторијама Креативног језичког центра одржава се бесплатан курс енглеског језика.

” Ми свакодневно ослушкујемо потребе младих. Поражавајућа је статистика да многи немају могућност да науче неки страни језик.Не можемо у Европу ако се не разумемо. Управо из тих разлога одлучили смо да организујемо бесплатну школу енглеског језика и компјутера.Желимо да кроз Канцеларију за младе дамо свој допринос, да млади у Србији напредују и да буду окосница нашег друштва”, рекао је Бојан Бајагић Координатор Канцеларије за младе Општине Земун.

 

naslovna_15

 

foto%201_33