КАМПАЊА ЗА ШЕСТИ ”ДРАГАН МАНЦЕ КУП 2022”

16. децембар 2021.

Градска општина Земун као покровитељ и Спортско удружење ”Драган Манце Куп” представили су нову кампању за Шести међународни дечији фудбалски фестивал ”Драган Манце Куп 2022”. Тим поводом 16. децембра одржан је новогодишњи коктел у галеријском простору Канцеларије за младе ГО Земун, на којем су се присутнима обратили заменик председника Земунске општине Жарко Дроњак и председник СУ ”Драган Манце Куп” Горан Манце.

”Уверили смо се да је овакав дечији фудбалски турнир, овог обима и популарности, јединствен у Београду и Србији, а и шире, и посебно смо поносни што се организује и одржава управо код нас у Земуну, тако да ћемо с још више елана помоћи да буде масовнији и бољи”, изјавио је  Жарко Дроњак.

”Драган Манце Куп” се 30 година одржавао у насељу ”13.мај”, одакле је трагично настрадали фудбалер Драган Манце, а последњих пет година на теренима СЦ ”Партизан Телеоптик”.

”Градска општина Земун је помагала, а од 2021. године постала покровитељ дечије фудбалске манифестације која је откако се одржава угостила 932 тима из Србије и иностранства, више од 13 хиљада малишана, одиграно је 2.110 утакмица и постигнуто близу седам хиљада голова”, истакао је организатор Горан Манце.

Представљен је нови календар за 2022. годину, иновирани сајт са преводом на 12 светских језика са електронском пријавом за Куп и нови рекламни спот у коме учествује познати репрезентативац Александар Митровић.